Hallo daar! Ik ben Didier, een vader van twee geweldige kinderen; Maud en Niels, en getrouwd met Janine. Samen zijn we woonachtig in het prachtige Limburg. Mijn leven draait om de dingen waar ik het meest van houd: mijn gezin, mijn motoren, actief bezig zijn, eropuit gaan en natuurlijk… het bourgondische leven omarmen! Ik ben een bevlogen marketingprofessional met een passie voor het transformeren van merken en het opbouwen van duurzame relaties. Mijn expertise ligt in het verenigen van creatieve flair met strategisch inzicht om merken te laten schitteren en klanten te verbinden.

🏍️ Motoravonturier: Als de zon schijnt, vind je me vaak op 1 van mijn geliefde motoren. Niets verslaat het gevoel van vrijheid en avontuur op twee wielen.

πŸ– BBQ-Meester: In mijn vrije tijd ben ik een echte BBQ-meester. Er gaat niets boven de kunst van het grillen, genieten van smaakvolle gerechten en samen zijn met vrienden en familie rond de grill.

🚴 Actief Leven: Of het nu wandelen, fietsen, of sporten is, ik ben altijd in voor een actieve uitdaging. Limburg biedt de perfecte omgeving voor buitensporten, en ik ben er klaar voor!

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ Familie-Eerst: Mijn grootste schat is mijn gezin. Samen creΓ«ren we kostbare herinneringen en koesteren we elk moment.

🍷 Bourgondische Levensstijl: Als Limburger omarm ik het bourgondische leven met volle teugen. Lekker eten, goede wijn en quality time met dierbaren zijn de kernwaarden van mijn leven.