Alles moet kloppen!

Ik heb een onvergetelijke Dart Clinic van Michael van Gerwen mogen bijwonen. Fantastisch om te ervaren hoe, de man die op 1 januari 2014 als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship won, zijn sport beheerst.

Ik ken maar weinig mensen die met deze ‘drive’ te werk gaan, gedisciplineerd en vol passie. Tijdens deze dart clinic kregen we allemaal uiteraard ook de kans om ‘een pijltje’ te gooien tegen de wereldkampioen.

‘Ik wil alles nog een keer meemaken (& winnen)’

Michael was zeer open en transparant, tijdens en aansluitend aan de clinic was er volop mogelijkheid om ‘Mighty Mike’ het hemd van het lijf te vragen. Hetgeen mij opviel is dat Michael herhaaldelijk aangaf dat zijn prestaties op het podium maar een onderdeel is van het hele team om hem heen. Dus kortom, zelfs een individuele prestatie van een darter op een podium is een teamprestatie.

Zijn doelen voor 2016 waren helder, alles winnen! Nu dit gelukt is zou je bijna denken dat Michael geen duidelijke targets en doelen meer heeft voor 2017 en op eigen succes gaat varen. Al is het maar voor een jaartje. Niets is minder waar, Michael kon niet duidelijker zijn in zijn antwoord. ‘Ik wil alles nog een keer winnen!’ #held

Mijn klanten zijn ‘Mighty Mike’

Ik betrapte mezelf erop dat ik in de auto naar huis Michael van Gerwen als mijn klant had afgebeeld. Het is van belang dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is, hun core-business. Ik richt me 100% op alles wat ik kan doen om dit verder uit te bouwen. Van een digitale strategie tot een pakkende go-to-market.

Post navigation